Мариновані польські
Польські (каштановий гриб)
(Ботанічна назва - Boletus badius)
Склад: гриби польські, вода, сіль, цукор, кислота лимонна, лавровий лист, перець чорний горошок, гвоздика Термін придатності та умови зберігання: 12 міс. при т від 0 до + 20С та відносній вологості повітря не більше 75% Поживна цінність 100г продукту: білки-2,5 г, жири-1,1г, вуглеводи-3,6 м Калорійність 100г харчового продукту: 34 ккал Не містить ГМО. |
Найменування | Кіл-ть од. в гофроящику | Вага брутто гофроящика | К-сть ящ. в європіддоні |
---|---|---|---|
Польські консервовані 920г | 6 | 10 кг | 110 |
Польські консервовані 480г | 12 | 9,6 кг | 117 |
Польські консервовані 250г | 20 | 9,0 кг | 117 |