Мариновані польські

Польські (каштановий гриб)
(Ботанічна назва - Boletus badius)

Мариновані польські гриби

Склад: гриби польські, вода, сіль, цукор, кислота лимонна, лавровий лист, перець чорний горошок, гвоздика

Термін придатності та умови зберігання: 12 міс. при т від 0 до + 20С та відносній вологості повітря не більше 75%

Поживна цінність 100г продукту: білки-2,5 г, жири-1,1г, вуглеводи-3,6 м

Калорійність 100г харчового продукту: 34 ккал

Не містить ГМО.

Найменування Кіл-ть од. в гофроящику Вага брутто гофроящика К-сть ящ. в європіддоні
Польські консервовані 920г 6 10 кг 110
Польські консервовані 480г 12 9,6 кг 117
Польські консервовані 250г 20 9,0 кг 117

<< Назад