Мариновані маслюки

Маслюки
(Ботанічна назва - Suillus luteus)

Мариновані маслюки

Склад: гриби маслюки, вода, сіль, цукор, кислота лимонна, лавровий лист, перець чорний горошок, гвоздика

Термін придатності та умови зберігання: 12 міс. при т від 0 до + 20С та відносній вологості повітря не більше 75%

Поживна цінність 100г продукту: білки-1,4г, жири-0,4г, вуглеводи-3,3 м

Калорійність 100г харчового продукту: 21 ккал

Не містить ГМО.

Найменування Кіл-ть од. в гофроящику Вага брутто гофроящика К-сть ящ. в європіддоні
Маслюки консервовані 920г 6 10 кг 110
Маслюки консервовані 480г 12 9,6 кг 117
Маслюки консервовані 250г 20 9,0 кг 117

<< Назад